Tilaus- ja toimitusehdot

Tilausehdot

SuomenKalusteKeskus

Toimitusajat: Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet sovitussa toimitusajassa. Tarkat toimitusajat vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Mikäli toimituksessa ilmenee odottamattomia viivästyksiä, ilmoitamme asiakkaalle mahdollisimman pian ja tarjoamme uuden toimitusajan. Toimitustapa: Toimitustapa määritellään tilauksen yhteydessä. Voimme käyttää omaa kuljetuspalveluamme tai valita luotettavan kolmannen osapuolen kuljetusyhtiön. Asiakas vastaa toimituskustannuksista, jotka voivat sisältää kuljetuksen, pakkaamisen ja muut toimitukseen liittyvät kulut. Vastaanotto: Asiakkaan tulee tarkastaa toimitetut tuotteet välittömästi vastaanotettaessa. Mahdollisista vahingoista tai puutteista tulee ilmoittaa meille kirjallisesti viipymättä, mutta viimeistään 48 tunnin kuluessa toimituksesta. Emme vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai kadottamisesta asiakkaan vastuulla olevien seikkojen vuoksi. Peruutus: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus ennen tuotteiden toimitusta ilmoittamalla siitä meille kirjallisesti. Mikäli tuotteet on jo toimitettu, peruutus on mahdollinen vain meidän hyväksynnällämme ja tietyissä tilanteissa voi aiheutua peruutuskuluja. Palautukset: Tuotteiden palautuksesta sovitaan tapauskohtaisesti. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä meihin palautusta koskevissa asioissa. Palautetut tuotteet tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakkausmateriaaleissaan, ellei toisin sovita. Palautuksesta aiheutuvat kulut voivat olla asiakkaan vastuulla, ellei palautus johdu meidän virheestämme.

Nämä ovat yleiset toimitusehdot, joita voitte käyttää lähtökohtana oman yrityksenne toimitusehtojen laatimisessa. On suositeltavaa neuvotella ja vahvistaa toimitusehdot asiakkaan kanssa ennen tilauksen tekemistä varmistaakseen molempien osapuolten tyytyväisyyden.

Lisätietoja

Mikäli haluatte jättää tarjouspyynnön, voitte tehdä sen käyttämällä näiden verkkosivujen ”Ota yhteyttä” -lomaketta. On tärkeää huomata, että tarjouspyyntö ei sido teitä tilaukseen.

Kaikki tarjoukset ja tarjouspyynnöt ovat voimassa välimyyntivarausten mukaisesti.

Huomioittehan, että toimitus- tai asennuskustannukset eivät näy ”Ota yhteyttä” -lomakkeella, vaan ne lasketaan erikseen tarjoukseen tarjouspyynnön perusteella.

Kaikki verkkosivuillamme ilmoitetut hinnat ovat verottomia.

Kuljetus- ja asennuspalvelu: Kulloisenkin kuljetus- tai asennuspalvelun hinnoittelee SuomenKalusteKeskus tapauskohtaisesti. Tällä varmistetaan tarpeenmukainen ja kustannustehokas ratkaisu asiakkaalle koko Manner-Suomeen. Mikäli mahdollisessa asennuskohteessa ilmenee toimittajasta johtumattomia viivästyksiä, SuomenKalusteKeskus pidättää oikeuden veloittaa kulut tästä aiheutuneista lisätöistä.

SuomenKalusteKeskus maksuehto on oletuksena 7 päivää netto, ellei tilauksen yhteydessä ole sovittu toisin. SuomenKalusteKeskus pidättää oikeuden laskuttaa osatoimituksista. Mikäli osassa toimitusta tai tilauskohtaisessa laskussa ilmenee reklamoitavaa, tilaajan tulee maksaa lasku viimeistään eräpäivänä. Viivästyneissä maksuissa sovelletaan kulloisenkin korkolain mukaista korkoa.

 Peruutus- ja palautusehdot: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehty tilaus ja palauttaa käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa palautettava tuote ilmoittamalla siitä SuomenKalusteKeskusille nimenomaisesti, ilman syytä, Kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaisesti. Palautus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Yritysasiakkailla ei ole tuotteen palautusoikeutta. Peruutusilmoitus tulee tehdä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, ja se voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@suomenkalustekeskus.fi. Tuotteiden palautusosoite on: Puurtajankatu 8 b4, Järvenpää 04440. Asiakkaan tulee säilyttää tuote olennaisesti muuttumattomana siihen asti, kunnes hän on päättänyt pitää sen. Mikäli palautettua tuotetta

 

Maksuehdot: 

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Payment Service Provider
 
Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.
 
Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/information-om-betalning