Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

ADAPTIC EVORA aktiivituoli niskatuella

900,00 €
Tilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot

Odotettu toimitusaika noin 2-3 viikkoa tilauksesta.

Adaptic Evora edustaa monipuolista terapeuttista tuolivalikoimaa, joka sopii täydellisesti 165-185 cm pituisille henkilöille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn toimistossa, avoimissa tiloissa ja kotitoimistoissa. Evorassa on säädettävät käsinojat kolmeen suuntaan, korkeussäädettävä niskatuki ja korkeussäädettävä ristiseläntuki.

Mukautuva istuin Adaptic-terapeuttisissa tuoleissa on ainutlaatuinen mukautuva jousitettu istuin, joka aktivoi selän, vatsan ja syvien vatsalihasten toimintaa. Tämä auttaa lihaksia säilyttämään optimaalisen jännityksen, mikä on tärkeää terveen ryhdin kannalta. Adaptic-istuin jakaa kuormituksen tasaisesti koko selkärangan alueelle, mikä mahdollistaa kaikkien lihasten osallistumisen oikean asennon ylläpitämiseen. Tuolimme lievittävät selkäkipuja ja niskan jäykkyyttä sekä estävät huonoa ryhtiä, mikä vähentää kroonisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja muiden komplikaatioiden riskiä.

Mukautuvat istuimet mahdollistavat myös lantion luonnollisen liikkuvuuden säilyttämisen. Tavalliset istuimet rajoittavat lantion liikkeitä, mikä aiheuttaa epänormaaleja vartalon liikkeitä. Tämä epätasapaino johtaa selkärangan ylikuormitukseen ja voi aiheuttaa kiputiloja. Adaptic-istuin ratkaisee tämän ongelman mahdollistamalla kevyen sivusuuntaisen tai eteen- ja taaksepäin kallistumisen vastaamaan lantion luonnollisia liikkeitä. Adaptic-istuin mukautuu kehosi luonnollisiin liikkeisiin, toisin kuin staattinen istuin.

Monipuolinen terapeuttinen tuoli Suosituin malli Adaptic-valikoimassamme Stimuloi motorista toimintaa Sopii toimistoihin, kotitoimistoihin ja moniin muihin käyttökohteisiin 3D-käsinojat (ylös/alas, eteen/taakse, sivusuunnassa) Mukava ja pehmeä istuin, hengittävä verkkoselkänoja Korkeussäädettävä istuin, niskatuki ja ristiseläntuki Sopii käyttäjille, joiden pituus on 160-190 cm Lyhyt kaasujousi, enimmäispituus 175 cm (toimitusaika vahvistetaan erikseen) Vakiokaasujousi, pituus noin 165-185 cm Korkea kaasujousi, vähimmäispituus 183 cm (toimitusaika vahvistetaan erikseen) Maksimikuorma 120 kg Paino 17,5 kg Pakkauksen mitat (P × L × K) 515 x 515 x 855 mm

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten