Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

ADAPTIC MIO KIDS aktiivityötuoli

719,20 €
Tilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Adaptic

Toimitusaika arviolta 2-3 viikkoa tilauksen tekemisestä.

Adaptic MIO KIDS on suunniteltu lapsille, jotka ovat vähintään 6-vuotiaita ja vähintään 120 cm pitkiä (jalkarengasversio). Tämä aktiivityötuoli edistää lapsen selkärangan optimaalista kehitystä tarjoten merkittäviä terveyshyötyjä. Tuolin avulla lapset voivat säilyttää ryhdikkään istuma-asennon ja oppia istumaan oikein.

Vahvistaa selän ja vatsan lihaksia. Selkärangan ympärillä olevien lihasten säännöllinen käyttö on tärkeää niiden oikealle toiminnalle. Pitkät istumistunnit epäergonomisilla tuoleilla koulussa ja sen jälkeen kotona television tai videopelien ääressä voivat johtaa ylävartalon syvien lihasten heikkenemiseen tai ylikuormitukseen, mikä puolestaan voi aiheuttaa lihasepätasapainoa.

Adaptic MIO KIDS mahdollistaa kaikkien lihasten aktivoitumisen ja tasaisen painonjaon niiden kesken. Tämä sisältää selän ja vatsan lihakset sekä syvät vakauslihakset, jotka ympäröivät selkärankaa ja joiden vahvistaminen normaalisti on vaikeaa.

Kaikkien lihasten käyttö edistää oikeaa asentoa staattisissa kuormitustilanteissa. Tähän kuuluvat selän syvät lihakset, pallea sekä lantion ja vatsan lihakset. Kun nämä lihakset ovat aktiivisia, selkäranka säilyttää luonnollisen kaareutumisen ja nikamat sekä välilevyt kuormittuvat tasaisesti. Yhdessä nämä lihakset tukevat vatsaonteloa ja auttavat ylläpitämään oikeaa vatsan painetta.

Ehkäisee skolioosia. Skolioosi on selkärangan sivuttaista kaareutumista, jossa nikamat pyörivät tai siirtyvät sivulle. Tämä johtaa epänormaaliin selkärangan kaareutumiseen, mikä vaikeuttaa oikean asennon saavuttamista. Skolioosi etenee kahdessa vaiheessa: toiminnallisessa ja rakenteellisessa. Toiminnallisessa vaiheessa selkärangan muodonmuutos ei ole vielä pysyvä, ja sitä voidaan korjata fysioterapian avulla. Toiminnallisesta skolioosista voi kuitenkin kehittyä rakenteellinen skolioosi, kun nikamat muuttuvat pysyvästi epämuodostuneiksi ja pyörivät. Yksi tapa ehkäistä skolioosin pahenemista on parantaa kehon lihastukea, esimerkiksi aktiivisesti istumalla Adaptic MIO KIDS -terapeuttisella tuolilla. Adaptic-tuolin mukautuva jousitettu istuin tarjoaa sekä kierteisen että pystysuoran vakautuksen, vahvistaen samalla selkä- ja vatsalihaksia auttaen estämään skolioosia tai vähentämään jo olemassa olevan skolioosin vakavuutta.

Parantaa ryhtiä, suoristaa selkää. Pitkäaikainen kumara istuminen tavallisilla tuoleilla lisää välilevyjen rasitusta, koska kehon paino ei jakaudu symmetrisesti. Välilevyn etuosa rasittuu enemmän kuin takaosa, mikä voi johtaa välilevyn puristumiseen ja nivelsiteiden ylikuormitukseen, jotka auttavat välilevyn tasapainottamisessa. Välilevyn ydin voi muuttaa asentoa, aiheuttaen painetta hermoille. Epäergonomisilla tuoleilla istuminen, joka edistää kumaraa asentoa, voi johtaa välilevyjen vaurioitumiseen. Adaptic MIO KIDS -tuolissa on mukautuva jousitettu istuin, jota voi kallistaa eteen- ja taaksepäin sekä sivusuunnassa lantion liikkeiden mukaan. Tämä auttaa selkärankaa saavuttamaan luonnollisen S-muodon, joka on optimaalinen istuma-asennossa ja vähentää välilevyjen rasitusta. Adaptic-terapeuttiset tuolit aktivoivat selkärangan tukilihaksia, vakauttavat selkärangan ja edistävät sen luonnollisen muodon säilyttämistä.

Terapeuttinen tuoli lapsille, jotka ovat vähintään 6-vuotiaita. Suositeltu käyttäjän pituus: 120-168 cm. Tukee terveen selkärangan kehittymistä. Estää skolioosin kehittymistä. Auttaa lapsia oppimaan terveen istuma-asennon. Lievittää selkäkipuja ja ehkäisee kroonisten sairauksien kehittymistä. Korkeussäädettävät käsinojat, istuin ja ristiseläntuki. Pehmeä ja hengittävä verkkoselkänoja. Istuimen mitat: 42 x 42 x 6 cm. Istuimen korkeus jalkarenkaasta: 27-37 cm. Istuimen korkeus maasta: 48-58 cm. Käsinojien korkeus maasta: 62-72 cm. Maksimikuorma: 110 kg. Paino: 15 kg. Pakkauksen mitat: 560 x 480 x 778 mm.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten