Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

ADAPTIC XTREME PLUS aktiivituoli niskatuella

980,00 €
Tilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot

Räätälöity tilaus, arvioitu toimitusaika 2-3 viikkoa tilauksen tekemisestä.

Intensiivinen kokemus Xtreme-terapeuttinen tuoli tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen terapialle. Se on monipuolinen tuoli, joka on suunniteltu erityisesti yli 160 cm pitkille henkilöille. Mikäli olet yli 180 cm pitkä, suosittelemme käyttämään Xtremeä ilman niskatukea. Tuolissa on kangaspintainen istuinosa ja verkkoselkänoja.

Edistyksellinen jousitus Xtremessä on toisen sukupolven jousitus, joka on kehitetty lihasreaktiomittausten perusteella. Tämä nostaa terveyshyödyt uudelle tasolle.

Automaattisesti sopeutuva. Hämmästyttävä suorituskyky. Selkä- ja niskatuki on valmistettu korkean teknologian komposiittimateriaaleista, jotka tarjoavat joustavuutta ja mukautuvat kehosi aiheuttamaan paineeseen. Ne tarjoavat lujan, mutta mukavan palautusvoiman, joka pitää ryhtisi optimaalisena. Xtreme sopii 160-180 cm pitkille käyttäjille niskatuen kanssa, mutta yli 180 cm suosittelemme käyttämään tuolia ilman niskatukea. Lisäksi Xtreme-tuolissa on Adaptic-istuin, joka voidaan siirtää helposti eteen- tai taaksepäin, jotta voit löytää optimaalisen asennon helposti. Tuolissa on myös runsaasti tilaa, mukava istuin, täydellinen ergonomia sekä säädettävät käsinojat (eteenpäin, ylös-alas).

Adaptic tuo terveyden etusijalle Adaptic Xtreme tarjoaa erittäin mukavan istumakokemuksen pehmeän ergonomisen istuimen ansiosta. Adaptic-istuinjärjestelmä lievittää lanne- ja niskakipuja, vahvistaa syviä vakauslihaksia, estää selkärangan välilevyjen siirtymistä ja mahdollistaa lantion luonnollisen liikkuvuuden, mikä on tärkeää selän terveyden kannalta. Tuolissa on intuitiiviset säätimet, jotka mahdollistavat helpon säätämisen täydelliseen asentoon. Istuimia on saatavilla eri väreissä, joten ne sopivat sekä toimisto- että kotitoimistokäyttöön.

Mukautuva terapiatuoli liukuistuimella Korkean teknologian komposiittimateriaaleista valmistettu erittäin joustava selkänoja Mukautuva niskatuki ja selkänoja mukautuvat selän ja pään liikkeisiin Liukuistuin mahdollistaa optimaalisen ja rentouttavan asennon saavuttamisen Vahvistaa selkä-, vatsa- ja syviä vakauslihaksia Pehmeä ja mukava istuin, hengittävä verkkoselkänoja Syvyyssäädettävä istuin Säädettävät käsinojat (ylös/alas, eteen/taakse, lukittava) Korkeussäädettävä istuin, niskatuki ja ristiseläntuki Käyttäjän pituus 160-195 cm Lyhyt kaasujousi, maksimipituus 175 cm (toimitusaika vahvistetaan erikseen) Vakiokaasujousi, pituus noin 162-182 cm Korkea kaasujousi, minimipituus 183 cm (toimitusaika vahvistetaan erikseen) Maksimikuorma 120 kg Paino 20 kg Pakkauksen mitat (P × L × K) 665 x 425 x 705 mm

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten