Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Backapp 360 tasapainolauta

179,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Backapp

Toimitusaika 1-14pv.

Backapp 360 on innovatiivinen aktiivilauta, joka tarjoaa vapaan ja monisuuntaisen liikkeen seistessäsi ja tasapainoillessasi. Tämä hienovarainen harjoitus vahvistaa nilkkojen, jalkojen, polvien, lonkkien ja selän nivelten sekä lihasten kuntoa. Backapp 360 parantaa verenkiertoa erityisesti pohkeissa ja auttaa ehkäisemään nilkkojen, polvien ja lonkan vammoja. Se on luonteva lisä moderniin työympäristöön, joka tarjoaa parhaat edellytykset hyvälle kunnolle ja terveydelle.

Backappin patentoitu teknologia on hyödynnetty sekä Backapp-tuoleissa että Backapp 360 -tasapainolaudassa. Tämä miellyttävä 360 asteen liike saavutetaan tasapainoilemalla pallon ja pehmustetun renkaan päällä. Backapp 360 -lauta mahdollistaa vapaan liikkumisen kaikkiin suuntiin. Punaisella säätönupilla voit säätää tasapainoharjoituksen tehoa tarpeesi mukaan. Pehmustettu rengas tekee liikkeestä ja tasapainoharjoittelusta miellyttävää. Backapp 360 -aktiivilauta tarjoaa aktiivisen ja miellyttävän työskentelytavan seisten:

  • Vahvistaa nilkkojen, jalkojen, polvien ja lonkkien niveliä sekä lihaksia.
  • Parantaa ryhtiä.
  • Vilkastuttaa verenkiertoa.
  • Kestää jopa 120 kg painon.

Backapp 360 tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä aktiivisesti seisten, mikä edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi työpaikalla.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten