Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Backapp Hipp aktiivituoli

365,00 €
Useita värivaihtoehtoja - Pikatilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Backapp

Toimitusaika 1-14pv

Ergonominen istuin, joka soveltuu käytettäväksi toimistoissa, kotitoimistoissa ja kokoustiloissa. Backapp Hipp -tuolissa hyödynnetään samaa ainutlaatuista teknologiaa kuin Backapp Smartissa.

Hipp – Backappin tarjoamat terveyshyödyt ovat kaikkien saatavilla nykyaikaisen teknologian avulla. Tämä ergonominen istuin tarjoaa pehmeän ja joustavan istuimen. Backapp Hipp on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, jotka voidaan helposti purkaa kierrätystä varten.

Backapp Hipp on alkuperäinen Backapp Smart -tuoli, jossa istutaan jalkalevyn päällä. Sen ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Backapp -tuolissa on punainen pallo tuolin alla, joka salaisuutenaan tarjoaa ainutlaatuisia etuja. Tämän tuolin avulla jalat eivät ota tukea lattiasta, vaan istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Backapp vahvistaa selkää, ylläpitää hyvää ryhtiä ja rentouttaa kehon tasapainoa jatkuvasti ylläpitäen. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä, ja keho voi liikkua vapaasti mihin suuntaan tahansa. Backapp -tuolin käyttö kehittää keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa ylläpitäessään, mikä tarjoaa selän tukilihaksille erinomaista harjoitusta.

Ympäristö Backapp A/S panostaa ympäristönsuojeluun kaikessa toiminnassaan ja keskittyy huomioimaan tuotteidensa koko arvoketjun vaiheet. He käyttävät kierrätettyä ja kierrätettävää materiaalia kaikissa tuotteissaan sekä keskittyvät materiaalivalintaan ja materiaalien sisältöön.

Tuolit on suunniteltu kestämään pitkään, ja kaikki osat on helppo vaihtaa tarvittaessa. Kun tuote on elinkaarensa päässä, jokainen osa voidaan helposti purkaa ja kierrättää puhtaiksi materiaalijakeiksi. Kaikki suuremmat muoviosat on merkitty ISO 11469 -standardin mukaisesti, ja kaikki kankaat ovat Öko-Tex-sertifioituja.

Kommentti: Yli 90 % Backapp -tuolien osista valmistetaan Pohjoismaissa paikallisesti.

Tekniset tiedot Tämä kevyt jakkara on pääosin valmistettu kierrätysmuovista, ja se on helppo purkaa kierrätystä varten. Pohja: Musta-harmaa lasikuituvahvisteinen PP (polypropeeni) yhdistelmä, joka on valmistettu ruiskuvalettuna korkealla lujuudella ja alhaisella joustavuudella. Pallo: Pallo on valmistettu ruiskuvalettuna pehmeällä TPE-kuorella ja PP-ytimellä, joka on puristettu teräspulttiin. Palloa pyörittämällä voit säätää tuolin kallistusliikettä käytön aikana. Myötäpäivään kierrettynä liike on vähäisempi, kun taas vastapäivään kierrettynä liike on voimakkaampi. Vaimennusrengas: Jalkatuen alla oleva vaimennusrengas on valmistettu pehmeästä TPE-kumista, joka takaa tasaisen ja sujuvan liikkeen. Pneumaattinen sylinteri: Sylinteri kestää 260 mm / 10,2 tuuman iskun ja pystyy tukemaan enintään 113 kg painavia henkilöitä 300 Newtonin paineella. Istuintuki korkeudensäädöllä: Istuintuki on valmistettu ruiskuvalettuna erittäin kestävästä lasikuituvahvisteisesta PP-kotelosta, jossa on PP-toimilaitteen kahva istuimen korkeuden säätämiseksi. Istuimen yläosa: Yläosa on valmistettu ruiskuvalettuna pehmeästä kosketuksesta, korkealla lujuudella ja joustavuudella varustetusta PP-materiaalista. Se joustaa reisien alla ja takareunassa, mikä lisää istuvuutta eri ihmisille. Istuin on ilmastoitu ja mukavasti muotoiltu mukautumaan ihmisen anatomiaan. Mitat: Kokonaiskorkeus: 650 – 910 mm / 26″ – 35,8″ Kokonaisleveys: 500 mm / 16,96″ Istuinkorkeus: 560 – 820 mm / 22″ – 32,3″ Istuimen leveys: 400 mm / 15,75″ Istuinsyvyys: 353 mm / 13,9” Paino: 4,7 kg, 10,4 lbs Takuu: Rajoitettu 5 vuoden takuu normaalikäytössä (8 tuntia päivässä) henkilöille, joiden paino on enintään 113 kg. Testattu EN 16139:2013 -standardin mukaisesti, joka koskee huonekalujen lujuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten