Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Backapp Smart aktiivituoli - Pikatilauksella

10
744,00 €
Useita väri- & verhoilu vaihtoehtoja - Pikatilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Backapp

Toimitusaika 1-14 päivää. Ota yhteyttä niin tarkistamme tilanteen.

Backapp Original on alkuperäinen Backapp-tuolin malli, jota käyttää yli 100 000 tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa. Tämä premium-malli tarjoaa pehmeän istuimen, kevyen alumiinirungon ja mahdollisuuden liittää se Backapp Wheels-pyörätasoon.

Backapp Original tarjoaa ergonomisen istumisasennon, jossa jalat lepäävät jalkalevyn päällä. Tämä asento edistää hyvää ryhtiä ja kevyttä liikettä, mikä takaa erinomaisen istumismukavuuden.

Backapp-tuolin salaisuus piilee sen punaisessa pallomaisessa rakenteessa. Istuttaessa tällä tuolilla jalat eivät ota tukea lattiasta, ja istumisasento muistuttaa tasapainolaudalla seisoskelua. Backapp vahvistaa selkää, koska hyvä ryhti säilyy, keho pysyy rentona ja tasapainoa ylläpidetään jatkuvasti. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä, mikä mahdollistaa vapaan liikkumisen kehon eri suuntiin. Backapp-tuolin käyttö harjoittaa syviä keskivartalon lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa etsiessään, mikä tarjoaa selän tukilihaksille erinomaista harjoitusta luonnollisesti.

Runko on valmistettu 99,9% kierrätetystä painevaletusta alumiinista ja se on saatavilla hopeanharmaana, tummanharmaana ja kiiltävänä värivaihtoehtona. Putkeen on valettu pallo, jota voi säätää istuimen kaltevuuskulman muuttamiseksi. Putkessa on vihreä ja punainen kallistuskulman osoitin. Nitriilikumista valmistettu putki on kiinnitetty alustaan kaksipuolisella teipillä, joka takaa hyvän kiinnityksen käytön aikana. Tuoli on saatavilla yhdellä yleisellä nostokorkeudella, ja tarkemmat mitat löytyvät tuotekuvauksesta. Istuin on pyöristetty ja siinä on kaareva kohouma keskellä, joka vähentää painetta lantiopohjassa.

Ympäristö: Backapp A/S pitää ympäristönsuojelua tärkeänä osana toimintaansa ja panostaa kaikkiin tuotteen arvoketjun vaiheisiin. Tavoitteena on käyttää kierrätettyä ja kierrätettävää materiaalia kaikissa tuotteissa ja kiinnittää erityistä huomiota materiaalivalintoihin ja sisältöön.

Tuolit on suunniteltu pitkäikäisiksi, ja kaikki osat ovat helppo vaihtaa tarvittaessa. Tuotteen saavuttaessa elinkaarensa päätös, kaikki osat voidaan purkaa puhtaisiin materiaalijakeisiin kierrätystä varten. Kaikki suuremmat muoviosat on merkitty ISO 11469 -standardin mukaisesti, ja kaikki kankaat ovat Öko-Tex-sertifioituja.

Kommentti: Yli 90% Backapp-tuolien osista valmistetaan paikallisesti Pohjoismaissa.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten