Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Niskatuellinen premium työtuoli

549,00 €
Tämä tuote on pikatilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toimitusaika 1-5 pv

FREE 707 on klassisen tyylikäs ja aikaa kestävä työtuoli, joka sopii täydellisesti mihin tahansa toimistoympäristöön. Tuolin monipuoliset säätöominaisuudet varmistavat, että jokainen käyttäjä voi saavuttaa optimaalisen istumismukavuuden. Lisäksi tuolissa on ylellinen niskatuki, joka tarjoaa ylimääräistä mukavuutta istumiskokemukseen. Laadukkaat materiaalivalinnat takaavat tuolin pitkäikäisyyden ja tarjoavat ergonomisesti oikean työskentelyasennon. Istuin on verhoiltu tyylikkäällä mustalla Oasis 9000-kankaalla.

FREE 707 -tuolissa on säädettävä istuimen korkeus ja syvyys, jotta voit räätälöidä istumiskokemuksen omiin tarpeisiisi. Selkänojaa voi säätää kaltevuuden ja korkeuden osalta, ja siinä on myös syvyyssäädettävä ristiseläntuki. Synkronoitu keinumekanismi takaa tasapainoisen istumisasennon ja liikkeen. Käsinojat ovat säädettävissä korkeuden ja syvyyden suhteen, ja niissä on kaksi eri syvyyssäätöasentoa ruuvikiinnityksellä. Tuolin ristikko on harjattua alumiinia, mikä lisää sen tyylikkyyttä ja kestävyyttä.

Tuolin selkänojalla on mitat (L) 465 x (K) 455-529 mm ja sen korkeutta voi säätää 74 mm välillä. Istuimen mitat ovat (L) 475 x (S) 450-510 mm, ja siinä on 60 mm syvyyssäätömahdollisuus. Istuimen korkeutta voi säätää välillä 455-585 mm, mikä sopii eri käyttäjille. Tuolin kankaan kestävyys on testattu jopa 100 000 martindale-kierroksella, mikä varmistaa sen kestävyyden pitkäaikaisessa käytössä. Tuoli kestää enintään 125 kg painon ja siinä on 5 vuoden takuu. Suositeltu käyttäjän pituus on 151-192 cm.

FREE 707 on huippulaatuinen työtuoli, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön, mukavuuden ja ergonomian. Se on täydellinen valinta, kun haluat tuolin, joka kestää pitkään ja tarjoaa optimaalisen työskentelyasennon.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten