Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Scan Sørlie FLOW

4
399,00 €
pikatilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Scan Sørlie

Takuu 5 vuotta

Pikatoimitustuote 1-5 arkipäivää.

Noutovalmis 1-3 arkipäivässä.


Scan Sorlie Flow on ergonominen ja nykyaikainen toimistotuoli, joka tarjoaa korkean istumismukavuuden ja tyylikkään ulkonäön. Sen istuin ja selkänoja on muotoiltu erityisen pehmeäksi ylimääräisen mukavuuden takaamiseksi. Tuolissa on kaikki tarvittavat säädöt, kuten istuimen syvyyden, istuin- ja selkänojan korkeuden, käsinojien ja pääntuen säätömahdollisuudet, jotta se sopii täydellisesti jokaisen yksilön tarpeisiin. Sen mekanismi mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkeen suhteessa kallistuessa.

Scan Sorlie Flow -tuoli toimitetaan Sempre-kankaan värissä: musta (SM01). Mikäli haluat eri värejä otathan meihin yhteyttä.

Flow-tuolin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin ja säädettävyyteen, jotta voit mukauttaa tuolin juuri omiin tarpeisiisi. Olipa kyse istuimen syvyyden säätämisestä, istuin- ja selkänojan korkeuden mukauttamisesta tai käsinojien ja pääntuen säätämisestä, Scan Sorlie Flow tarjoaa mahdollisuuden luoda yksilöllisesti räätälöity istumiskokemus.

Valitsemalla Scan Sorlie Flow -tuolin saat käyttöösi laadukkaan ja tyylikkään toimistotuolin, joka takaa optimaalisen mukavuuden ja tuen pitkäaikaiseen työskentelyyn. Tämä tuoli yhdistää nykyaikaisen muotoilun ja ergonomiset ominaisuudet tarjoten sinulle täydellisen istuinratkaisun toimistosi tarpeisiin.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten