Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Scan Sørlie ME

375,00 €
Tilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Scan Sørlie

Scan Sorlie Me on innovatiivinen ja ergonominen toimistotuoli, joka tarjoaa erinomaisen istumismukavuuden ja tyylikkään muotoilun. Tämä tuoli on suunniteltu tukemaan pitkäaikaista istumista ja parantamaan työskentelyergonomiaa.

Me-toimistotuolissa on säädettävä istuinkorkeus, joten voit helposti mukauttaa sen omaan istuma-asentoosi ja työpöytäsi korkeuteen. Selkänojan kaltevuutta ja korkeutta voi myös säätää tarpeidesi mukaan, jolloin saat optimaalisen tuen selällesi ja niskallesi.

Tuolin pehmustettu istuin ja selkänoja takaavat miellyttävän istumiskokemuksen pitkäkestoisessa työskentelyssä. Lisäksi Me-toimistotuolissa on integroidut käsinojat, jotka tukevat ranteitasi ja auttavat rentouttamaan hartioita.

Tuolin laadukas ja kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja kulutusta. Me-toimistotuoli on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää, joten voit pitää työympäristösi raikkaana ja siistinä.

Scan Sorlie Me -toimistotuoli yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännölliset ominaisuudet, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen istumiskokemuksen työpäivän aikana. Olipa kyseessä kotitoimisto tai yrityksen työtila, Me-toimistotuoli täyttää kaikki tarpeesi korkealaatuisena ja tyylikkäänä työtuolina.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten