Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Standard lattian ja maton suoja – 120 x 150 cm

69,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tutustu laadukkaisiin Standard lattian ja maton suojiin, jotka on valmistettu ympäristöystävällisestä ja kierrätettävästä PET-materiaalista. Suojamme ovat läpinäkyviä, myrkyttömiä ja tehty hyödyntämällä kierrätettyä PET:iä – jopa noin 60 kpl 33 cl PET-pulloa käytetään yhtä suojaa kohti, edistäen näin vastuullisempaa kulutusta.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen. Suojat mahdollistavat tuolin pyörien vaivattoman liikkumisen reunan yli ja takaisin. Yläpinta on hienovaraisesti martioitu, mikä ehkäisee liukastumista. Alapinta on puolestaan käsitelty estämään liukumista, joten voit luottaa siihen, että suojat pysyvät tukevasti paikallaan.

Tarjoamme Standard lattian ja maton suojiin kahden vuoden valmistus- ja kulumistakuun. Voit huoletta hyödyntää näitä suojia, sillä ne kestävät käyttöä pitkään ja suojaavat arvokkaita lattioitasi sekä mattojasi. Tehdään yhdessä vastuullisia valintoja ja huolehditaan ympäristöstä – valitsemalla Standard suojaat niin lattiasi kuin luonnonkin.

  • Väri: Läpinäkyvä, kirkas
  • Mitat: 120 x 150 cm
  • Paksuus: 1,8 mm
  • Valmistusmateriaali PET
  • PVC vapaa
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten