Laadukkaat toimistokalusteet uutena sekä käytettynä.

Käytetyt tuotteet sisältävät vuoden takuun. Myymälämme sijaitsee osoitteessa vanha yhdystie 2, Järvenpää. Tervetuloa !

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään alv24%

Verkkoselkäinen työtuoli

349,00 €
Tämä tuote on pikatilaustuote
Varastossa
1
Tuotetiedot

FREE 330 on tyylikäs ja ergonominen työtuoli, joka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä pitkäaikaiseen käyttöön. Laadukkaat materiaalivalinnat varmistavat tuolin pitkän käyttöiän samalla kun se tarjoaa ergonomisen työskentelyasennon istujalle. Selkänojan mesh-kangas mahdollistaa ilmanvaihdon ja hengittävyyden, kun taas istuin on verhoiltu erittäin kestävällä kankaalla.

Tuolissa on säädettävä istuimen korkeus ja syvyys, jotta voit mukauttaa sen juuri sinulle sopivaksi. Lisäksi siinä on tyylikäs ja hengittävä verkkoselkänoja, joka tarjoaa lisämukavuutta ja tukea. Synkronoitu keinumekanismi painon säädöllä varmistaa tasapainoisen istumisasennon ja liikkeen. Käsinojat ovat korkeus-, syvyys- ja leveyssäädettävät, jotta voit räätälöidä niiden asennon omiin tarpeisiisi.

FREE 330 -tuolin vakioväri on tyylikäs musta, mikä sopii hyvin erilaisiin työympäristöihin. Selkänojan mitat ovat 440 x 510 mm ja istuimen mitat ovat (L) 470 x (S) 440 mm. Istuimen syvyyttä voi säätää 60 mm. Tuoli kestää enintään 125 kg painon ja sen kankaan kestävyys on testattu jopa 100 000 martindale-kierroksella.

Voit luottaa tuolin laatuun ja kestävyyteen, sillä siinä on 5 vuoden takuu. FREE 330 on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää tyylikkään ulkonäön, ergonomian ja kestävyyden työtuolissasi.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten