Anna meidän hoitaa vanhojen kalusteidesi kierrätys

Ekologinen ja vastuullinen toimistokalusteiden kierrätyspalvelu – Hyvitämme hyväkuntoiset huonekalut

Onko sinulla toimistossa kierrätettävää kalustetta, mutta kamalan korkeat hinta laput estävät ulkoisten palveluiden käyttämisen ? Harmittaako sinua ajatus, että käyttökelpoiset & myynti kuntoiset kalusteet lentäisivät kaatopaikalle ?  Meillä on sinulle loistava ratkaisu! Teemme sinulle kierrätys tarjouksen ja poistamme loppu hinnasta myyntikelpoisen kalusteen hyvityksen ! Näin saat yrityksellesi halvan ratkaisun tavaroiden poistoon sekä teet ympäristö vastuullisen teon ! 

Toimistokalusteiden kierrätyspalvelumme on suunniteltu tarjoamaan yrityksille helppo ja ekologinen tapa päivittää toimistotilansa. Huolehdimme vanhojen kalusteiden vastuullisesta kierrätyksestä tai uudelleenkäytöstä, vähentäen näin jätteen määrää ja ympäristökuormitusta.

Käytämme alan parhaita kierrätyskäytäntöjä, jotta kalusteet voivat saada uuden elämän toisessa tilassa tai materiaalit voivat tulla hyödynnetyiksi uusien tuotteiden valmistuksessa. Muuttaessasi uuteen tai päivittäessäsi nykyistä tilaasi, voit luottaa meihin koko prosessin ajan. Kierrätä toimistokalusteesi vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti kanssamme.

Mikäli nurkissasi on ylimääräistä tavaraa mistä haluat eroon olethan meihin yhteydessä niin kartoitamme tilanteen ja teemme tarjouksen. Viemme tavarat halutessasi valitsemaasi hyväntekeväisyys kohteeseen.